Veelgestelde vragen
Waar is dit platform voor bedoeld?
Dit platform hebben we opgezet zodat jij mee kan praten en denken. We delen hier informatie, maar kunnen je ook vragen om bijvoorbeeld ergens op te stemmen of om een vragenlijst in te vullen. Zo komen we erachter wat jij ergens van vindt. Dat kunnen we meenemen in de uitvoering!
Hoe kan ik meedoen?
Iedereen kan de projecten en reacties daarop zien. Daar hoef je niet per se een account voor te hebben. Maar wil je zelf meepraten? Bijvoorbeeld door te stemmen op een poll of op een idee reageren? Dan heb je een account nodig. Iedereen vanaf 12 jaar kan een account aanmaken. Dat kan met je e-mailadres, maar ook via je Google- of Facebookaccount.
Welke informatie kunnen mensen over mij zien?
Je naam, foto en bio zijn zichtbaar. Je kunt deze altijd veranderen in je Instellingen.
Waarom kan ik geen bijdrage plaatsen of niet reageren?
Dit kan zijn omdat het project in een fase zit waarin dat niet kan. Soms moeten we namelijk de bijdrages analyseren. Daar hebben we tijd voor nodig. In die fase kun je niet stemmen of reageren. Het kan ook zijn dat we een bepaalde groep gebruikers vragen deel te nemen. Bijvoorbeeld de bewoners van een bepaalde straat. Val jij niet onder die groep? Dan kun je niet bijdragen.
Hoe kan ik mijn bijdrage bewerken of verwijderen?
Als je ingelogd bent klik je op de drie kleine stipjes rechts bovenaan je bijdrage. Dan kun je de bijdrage bewerken of verwijderen.
Wat zijn de gebruiksvoorwaarden en zijn er richtlijnen rond moderatie?
De gebruiksvoorwaarden zijn er om ervoor te zorgen dat het platform voor iedereen een veilige plaats is. Je kunt hierover meer lezen op de pagina “Gebruiksvoorwaarden”. Je vindt deze onderaan de pagina.
Hoe meld ik een aanstootgevend bericht?
Klik wanneer je bent ingelogd op de drie kleine stipjes rechts bovenaan het bericht om het te melden. Je geeft dan de reden aan waarom je het bericht meldt. De beheerder van de pagina krijgt deze melding en beoordeelt het bericht.
Waarom heb ik problemen met registreren of inloggen?
Als je je niet kunt registreren, kan dat zijn omdat je al met hetzelfde e-mailadres geregistreerd bent. Dan kun je opnieuw inloggen. Het kan ook zijn dat je niet kunt registreren omdat je eerder via e-mail al een uitnodiging kreeg om te registreren op het platform. Krijg je een bericht dat je e-mailadres al in gebruik is omdat er al een uitnodiging in behandeling is? Kijk dan in je e-mail en gebruik de link in de uitnodiging om je account te registreren. Kun je de uitnodiging niet vinden? Kijk dan in je ongewenste e-mail of vraag een project- of platformbeheerder om een nieuwe uitnodiging te sturen. Dat kun je doen door te mailen naar praatmee@goeree-overflakkee.nl.
Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?
Je kunt vanaf de inlogpagina altijd vragen om je wachtwoord te veranderen. Als je jouw wachtwoord opnieuw instelt, sturen wij een link naar je e-mailadres. Volg de instructies om je wachtwoord te veranderen. Om veiligheidsredenen is deze link slecht één uur geldig. Is de link verlopen? Dan kun je op de inlogpagina opnieuw klikken op 'Wachtwoord vergeten?'. Dan krijg je een nieuwe link toegestuurd.
Kreeg je de e-mail niet? En de mail kwam ook niet bij je ongewenste e-mail terecht? En je weet zeker dat de link naar het juiste e-mailadres is gestuurd? Neem dan contact op met support@govocal.com.
Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Je kunt het Privacybeleid lezen voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van gegevens. Om het kort samen te vatten: je gegevens worden nooit gebruikt voor reclame, marketing of andere vormen van spam.
Welke e-mails zal ik ontvangen?
Je kunt automatische e-mails van ons ontvangen, bijvoorbeeld wanneer iemand reageert op een van jouw bijdragen. Of wanneer een project een nieuwe fase ingaat. Je kiest zelf welke automatische e-mails je ontvangt in je Instellingen. Daar is een rubriek "Meldingen" waar je e-mail-notificaties aan en uit kunt zetten.
Hoe verwijder ik mijn account?
In je Instellingen kunt je jouw account verwijderen. Bijdragen die je plaatste blijven zichtbaar. Maar je naam wordt uit het bericht verwijderd en vervangen door 'onbekende auteur'. Als je al je bijdragen wilt verwijderen, doe dat dan voor je jouw account verwijdert.
